Abonnementen of kennismaken

Heeft de inhoud uw belangstelling gewekt?
Wordt dan abonnee en je ontvangt een boek naar keuze cadeau:

Kringen in de branding

Kees Posthumus
De Kringen zijn een uniek fenomeen in de homo/lesbische beweging, Gespreksgroepen bij mensen thuis werden de motor voor de emancipatie van duizenden homo-mannen en lesbische vrouwen. In de jaren zestig aan gevuurd door IKON-radio-dominee Klamer werd deze emancipatie ingezet en momenteel draaien er meer dan 300 van deze kringen. Het jubileumboek bij het veertigjarig bestaan vertelt hoe het begon, wat er waar veranderde in kerk en samenleving, hoe het nu op een kringavond er (uniek) aan toe gaat. Maar vooral laat zes kringleden aan het woord, die openhartig vertellen wat en hoe zij in het leven staan. Voorzien van prachtige foto’s een waardevol boek. 112 pagina’s €14,00

kringenkl

Misschien… groeit er wat moois uit

Homoseksualiteit in een huwelijk bestaat. Op grotere schaal dan men aanneemt. Daarmee moet men dus omgaan, hoe dan ook, en daar zijn vele manieren voor. Voor de mensen die leven met een partner/ouder die homoseksueel is, hun familie, vrienden maar ook alle hulpverleners, werd dit boek geschreven, als een kijkje achter de schermen, als handreiking op zoek naar de eigen waarheid. Auteur is Anèt Saal. 136 pagina’s € 11,50.

Een jaarabonnement kost €18,- voor vier nummers per jaar. Bestel en geef je cadeauboek op!

Eerst een blad in handen houden? bestel een proefnummer.

Wil je de preekschets voor Roze Zondag naar je voorganger doorsturen, of met mensen in de kerk beoordelen hoe homo-vriendelijk jouw gemeente of parochie is, beide stukken uit Vroom&Vrolijk 2006-2 kan je hier downloaden.
Als je als bijdrage € 2,50 overmaakt op giro 1009008 tnv St Vroom en Vrolijk, Gorinchem, kunnen wij ook verder!
downloaden preekschets vriendelijkheids-toets

misschien